XstreamRadio biedt veel mogelijkheden voor adverteerders om gericht hun doelgroep te benaderen. Onder andere is het mogelijk om te adverteren op onze radio-applicaties middels een banner en/ of gesponserde links, op de downloadpagina en tevens bestaat de mogelijkheid om een 'white label' versie van XstreamRadio geheel naar wens in te richten.

Betaling naar resultaat

Bij XstreamRadio betaalt u naar resultaat. Concreet: u betaalt het aantal keren dat uw advertentie-banner werkelijk is getoond, per periode of indien gewenst zelfs het aantal keer dat een potentiële klant via XstreamRadio uw site heeft bezocht.

Contact

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden omtrent het adverteren in XstreamRadio? Of heeft u een voorstel met betrekking tot een eventuele samenwerking? Neem dan contact op met X-stream Media. U kunt X-stream Media bereiken via adverteren@x-streammedia.com.

Banners: Formaat
Het formaat van de gebruikte banners is 140x58 pixels. Het is mogelijk een 'animated' banner te plaatsen mits deze niet groter dan is 12 kB. Het aantal kleuren mag maximaal 256 bedragen. In overleg is het mogelijk door ons een banner te laten ontwerpen.

 
download | instructies | partners | faq | adverteren

Copyright 2004-2007, X-stream Media.